eMAG testează un proiect pilot de credit cu dobânda zero, dedicat vânzătorilor din Marketplace

Autor: Andra Stroe Postat la 13 septembrie 2019 47 afişări

eMAG testează un proiect pilot de credit cu dobânda zero, dedicat vânzătorilor din Marketplace

eMAG şi Idea::Bank lansează în România prima linie de finanţare cu dobândă zero pentru vânzătorii din Marketplace-ul companiei. Proiectul-pilot se adresează vânzătorilor din eMAG Marketplace şi va fi optimizat timp de două luni pe un număr de 135 de vânzători, care pot accesa un plafon de creditare de peste 3,8 de milioane de euro.

eMAG va susţine integral şi din resurse proprii, în anumite condiţii, contravaloarea dobânzilor liniilor de finanţare accesate de selleri prin eMAG Seller Credit powered by Idea Bank.

Prin intermediul eMAG Seller Credit powered by Idea::Bank, soluţie de finanţare dedicată realizată în parteneriat de către eMAG şi Idea::Bank, vânzătorii vor avea posibilitatea de a accesa, în proiectul-pilot, o linie de finanţare bazată pe valoarea medie a vânzărilor lor trimestriale realizate pe eMAG Marketplace, calculată în funcţie de istoricul ultimelor 12 luni, dar nu mai mult de 300.000 de lei. Suma va putea fi disponibilă în maximum trei zile lucrătoare, fără să fie necesar ca sellerul să se prezinte la sediul băncii.

Banii obţinuţi vor putea fi investiţi în:

• Dezvoltarea personalului existent sau în atragerea unui personal mai bine calificat sau mai numeros;

• Suplimentarea stocurilor pentru produsele existente, sellerii având astfel posibilitatea de a obţine condiţii mai avantajoase de achiziţie de la furnizorii proprii;

• Extinderea gamei de produse, cu efecte în imbunătăţirea experienţei de cumpărare a clienţilor, care astfel vor avea acces la produse noi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
emag,
credit,
dobanda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.