Două curse aeriene Frankfurt-Bucureşti şi retur, anulate din cauza grevei de la Lufthansa

Postat la 31 august 2012 20 afişări

Două curse aeriene Frankfurt - Bucureşti şi retur, programate pentru vineri la Aeroportul Henri Coandă, au fost anulate din cauza grevei de la compania germană Lufthansa au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii aeroportului.

Prima cursă anulată, numărul 1418, urma să aterizeze pe Otopeni, venind de la Frankfurt, la 13.25, iar cea de-a doua, numărul 1419, avea programată ora 14.20 pentru decolarea spre Germania. Personalul navigant de pe aeronavele comerciale ale principalei companii aeriene germane Lufthansa a intrat în grevă vineri la Frankfurt începând cu ora 5.00 (6.00 ora României), iar aceasta va dura până la ora 13.00 (14.00 ora României), a anunţat, joi seara, sindicatul german Ufo, citat de AFP.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lufthansa,
aviatie,
greva
/actualitate/doua-curse-aeriene-frankfurt-bucuresti-si-retur-anulate-din-cauza-grevei-de-la-lufthansa-10003751
10003751
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.