Două companii britanice vor să investească în terenuri agricole în România

Postat la 13 martie 2013 17 afişări

Companiile britanice Velcourt Group şi Mintridge International intenţionează să investească, prin intermediul unei companii mixte înfiinţate la Bucureşti, în mai multe proiecte cu valori de 14-20 milioane de euro vizând teren agricol în România.

Două companii britanice vor să investească în terenuri agricole în România

 Mai mulţi factori fac România atractivă pentru investiţii, între care perspectivele de creştere a valorii activelor şi calitatea terenului agricol, a declarat, directorul general al Velcourt Group, James Townshend, potrivit Bloomberg.

Preţurile terenurilor agricole din România sunt printre cele mai scăzute din Europa, chiar şi după creşteri anuale de 20% începând din 2007, se arată într-un comunicat transmis de compania britanică.

Investiţiile vor fi administrate prin intermediul companiei Velcourt SRL, din Bucureşti.

Velcourt este cea mai mare companie britanică de management de teren agricol, administrând circa 50.400 de hectare pentru 81 de clienţi în Marea Britanie. Mintridge International este o companie specializată în achiziţia de teren agricol, vizând în special Polonia şi România.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doua-companii-britanice-vor-sa-investeasca-in-terenuri-agricole-in-romania-10664758
10664758
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.