DOSARUL ZAMBACCIAN: Judecarea contestaţiilor, amânată pentru 13 mai la cererea soţilor Năstase

Postat la 08 aprilie 2013 23 afişări

Completul de cinci judecători al instanţei supreme a amânat, luni, pentru 13 mai contestaţiile din dosarul "Zambaccian", după ce Adrian şi Daniela Năstase au depus la instanţă cereri în care au solicitat un nou termen pentru a putea să îşi angajeze apărători.

DOSARUL ZAMBACCIAN: Judecarea contestaţiilor, amânată pentru 13 mai la cererea soţilor Năstase

 Judecarea recursurilor din dosarul "Zambaccian", în care Adrian Năstase a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj şi a fost achitat pentru luare de mită, trebuia să înceapă luni, la completul de la instanţa supremă format din preşedintele Rodica Aida Popa şi judecătorii Ioana Bogdan, Angela Dragne, Luminiţa Livia Zglimbea şi Cristina Rotaru.

Cei cinci magistraţi au constatat că la dosar au fost depuse două cereri de amânare a judecării cauzei de către Adrian şi Daniela Năstase, o a treia cerere fiind făcută în sală de către Irina Paula Jianu.

Procurorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie prezent la şedinţa de judecată a fost de acord cu cererile celor trei, iar instanţa le-a admis, cu menţiunea că este singurul termen ce se acordă pe motivul angajării de apărători şi pentru pregătirea apărării.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dosarul-zambaccian-judecarea-contestatiilor-amanata-pentru-13-mai-la-cererea-sotilor-nastase-10719797
10719797
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.