Dosarul lui Vântu, restituit procurorilor

Postat la 19 decembrie 2012 45 afişări

Dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu (foto) privind devalizarea Fondului Naţional de Investiţii (FNI) a fost restituit procurorilor pentru neregularitatea actului de sesizare a instanţei, întrucât, printre altele, nu s-ar fi descris materialitatea faptelor, potrivit avocaţilor.

Tribunalul Bucureşti a admis luni excepţiile ridicate de avocaţii lui Sorin Ovidiu Vîntu referitoare la neregularitatea actului de sesizare a instanţei. În 12 noiembrie, procurorul de şedinţă nu a putut combate argumentele apărării, astfel că instanţa a dat termen 10 decembrie "pentru a da posibilitatea parchetului de a pregăti apărarea şi a formula concluzii în raport de excepţia invocată privind neregularitatea actului de sesizare". În 10 decembrie, s-au reluat discuţiile, instanţa amânând pronunţarea asupra excepţiilor invocate de inculpat, prin apărătorul ales, pentru luni 17 decembrie, când judecătorul a decis în favoarea apărării. Decizia tribunalului poate fi contestată de procurori la Curtea de Apel Bucureşti.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
vantu,
procurori,
acuzatii
/actualitate/dosarul-lui-vantu-restituit-procurorilor-10402028
10402028
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.