Dosarul în cazul incendiului de la restaurantul din Constanţa, preluat de Parchetul ICCJ

Postat la 07 aprilie 2014 33 afişări

Dosarul în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală în cazul incendiului produs la restaurantul Beirut din Constanţa urmează să fie preluat de procurorii Parchetului instanţei supreme.

Dosarul în cazul incendiului de la restaurantul din Constanţa, preluat de Parchetul ICCJ

 Reprezentanţii Parchetului Judecătoriei Constanţa au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că dosarul în acest caz urmează să fie preluat de procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, fiind făcute cercetări pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Până în prezent, cercetările au fost făcute sub coordonarea procurorilor Parchetului Judecătoriei Constanţa, fiind audiaţi patronii celor trei localuri din clădire şi luate declaraţii de la martori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/dosarul-in-cazul-incendiului-de-la-restaurantul-din-constanta-preluat-de-parchetul-iccj-12419383
12419383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.