Dorinel Munteanu intră în politică. Cel mai selecţionat jucător al naţionalei de fotbal candidează pentru un post de consilier local

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 17 august 2020 51 afişări

Fostul internaţional Dorinel Munteanu deschide lista PMP la Consiliul Local Galaţi, anunţă liderul filialei gălăţene a Mişcării Populare, Cătălin Cristache. Un alt sportiv de performanţă, luptătorul K1 Cătălin Moroşanu, va deschide lista PNL la Consiliul Judeţean Galaţi.

Dorinel Munteanu intră în politică. Cel mai selecţionat jucător al naţionalei de fotbal candidează pentru un post de consilier local

„De astăzi, marele campion Dorinel Munteanu face parte din echipa PMP Galaţi. Este o bucurie şi o onoare pentru noi să îi oferim oportunitatea de a deschide lista propusă de PMP pentru Consiliul Municipiului Galaţi. Numele lui Dorinel Munteanu este sinonim cu excelenţă în sport şi cu perioada de glorie a echipei Oţelul Galaţi. Ne-a făcut campioni în 2011 şi, pentru o perioadă, le-a insuflat oamenilor mândria de a spune că sunt din Galaţi. Este exponent al Generaţiei de Aur a Naţionalei României şi numele lui a fost scandat cu admiraţie pe cele mai mari stadioane ale lumii. <Neamţul> e adoptat de Galaţi de mai bine de 10 ani. Este oraşul unde a înregistrat cele mai importante performanţe că antrenor, oraşul unde este iubit şi respectat aşa cum merită”, scrie pe Facebook Cătălin Cristache.

El prezintă şi motivele cooptării lui Dorinel Munteanu - consecvenţă, disciplină şi spiritul de campion îl vor ajută să învingă în orice domeniu.

„Ce anume caută Dorinel Munteanu în politică? Cu siguranţă nu bani, nu glorie, nu funcţii. Nu a fost uşor să îl convingem să ni se alăture, dar dragostea pentru Galaţi şi pentru Oţelul au fost determinante. Dorinel ştie ce este administraţia, ce înseamnă gestionarea proiectelor şi a banilor, dar ştie şi ce este pasiunea. Suntem convinşi că, împreună cu echipa P.M.P., va face performanţă şi în Consiliul Local Galaţi! Toţi pentru Galaţi! Toţi pentru România”, conchide Cristache.

Un alt sportiv de performanţă, luptătorul K1 Cătălin Moroşanu, va deschide lista PNL la Consiliul Judeţean Galaţi

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dorinel munteanu,
cl galaţi,
pmp

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.