Dorin Florea: Monica Macovei intenţionează să candideze la şefia PDL

Postat la 20 februarie 2013 23 afişări

Europarlamentarul Monica Macovei intenţionează să candideze la şefia PDL şi probabil va depune o moţiune în acest sens, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea.

Prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea a spus că europarlamentarul Monica Macovei ar putea fi cel de-al treilea candidat la conducerea PDL, alături de actualul lider al formaţiunii, Vasile Blaga, şi de fostul ministru Elena Udrea.

Potrivit lui Dorin Florea, în interiorul PDL se discută că Monica Macovei ar putea depune la rândul ei o moţiune, el subliniind că formaţiunea are nevoie de toţi cei trei potenţiali candidaţi şi de programele lor.

"Partidul la ora actuală are nevoie şi de Vasile Blaga, şi de Elena Udrea, şi de Monica Macovei, are nevoie de toată lumea laolaltă şi cred că are la ora actuală înţelepciunea de a corobora cele trei variante, cu mandat clar - se poate contura o variantă, vii cu trei lucruri posibile, trei moţiuni diferite şi aplicabile, poţi decide la un moment dat să te duci pe toate trei odată", a spus Florea, arătând că "probabil" Monica Macovei va depune o moţiune.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dorin Florea,
Monica Macovei,
PDL
/actualitate/dorin-florea-monica-macovei-intentioneaza-sa-candideze-la-sefia-pdl-10578123
10578123
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.