Donaţiile companiilor private în lupta împotriva COVID-10 continuă. Superbet a donat teste şi mijloace de protecţie pentru trei spitale

Autor: Ioana Matei Postat la 20 mai 2020 74 afişări

Donaţiile companiilor private în lupta împotriva COVID-10 continuă. Superbet a donat teste şi mijloace de protecţie pentru trei spitale

Grupul Superbet a anunţat că susţine în continuare prin donaţii pe cei aflaţi ȋn linia ȋntâi a luptei împotriva COVID-19, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Astfel, Superbet a anunţat că susţine printr-o donaţie proiectul mai amplu “Împreună Testăm Cadrele Medicale din România”, derulat cu sprijinul Colegiului Medicilor din România şi menit să asigure sănătatea cadrelor medicale şi a pacienţilor. Testele de detecţie şi de tip RT-PCR achiziţionate au ajuns la două spitale din Bucureşti şi din ţară - Spitalul de Pneumofiziologie “Marius Nasta”şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta-Turnu Severin.

În cadrul aceleiaşi campanii de data aceasta cu susţinerea INACO - Iniţiativa pentru Competitivitate, Superbet a livrat şi montat pereţi despărţitori la parterul Spitalului Universitar din Bucureşti pentru a spori siguranţa celor care îl tranzitează.

“Continuăm în direcţia pe care ne-am ales-o pentru campania #PariemPeBine. Adică, să fim alături de cei care salvează vieţi şi să-i ajutăm în SuperEforturile pe care le fac. Putem găsi mereu cuvinte frumoase, dar e mai greu să găsim timp pentru a ne arăta recunoştinţa prin fapte faţă de ei. Considerăm că orice ajutor - oricât de mic - poate face diferenţa, dacă vine la timp şi dacă este din suflet”, a declarat Augusta Dragic, preşedintele Fundaţiei Superbet.

Donaţia Superbet este o contribuţie financiară şi logistică la proiectul “Împreună testăm cadrele medicale din România”, un demers fondat de avocatul Viviana Boţoacă, de Dr. Arhitect Adrian Arendt şi de Şerban Georgescu, director Catedra de Studii Asiatice în cadrul Universităţii Româno Americane.

“Cu ajutorul cetăţenilor binevoitori şi al companiilor responsabile din ţară, continuăm proiectul privind testarea cadrelor medicale din România. În data de 18 mai, 320 de teste au fost donate către Institutul de Pneumologie ‘Marius Nasta’, în vederea testării cadrelor medicale, iar către Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin au fost donate 96 de teste tip RT-PCR  şi 120 de teste detectie IgG/IgM Covid19”, a detaliat avocatul Viviana Boţoacă, aflată şi ea în prima linie a celor care fac eforturi să fie alături de cadrele medicale.

Fondat în 2008, Superbet este liderul industriei de pariuri sportive din România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
teste,
companii,
donatii,
lupta,
spitale

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.