Donald Tusk: Suntem deschişi pentru discuţii, dar Acordul Brexit nu va fi renegociat

Postat la 21 iunie 2019 45 afişări

Uniunea Europeană este deschisă la discuţii în ceea ce priveşte viitorul relaţiei dintre Marea Britanie şi Uniunea Europeană, dar Acordul Brexit nu va fi renegociat, a declarat vineri Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, conform unui comunicat publicat pe site-ul instituţiei.

Donald Tusk: Suntem deschişi pentru discuţii, dar Acordul Brexit nu va fi renegociat

Problema ieşirii Marii Britanii din Blocul comunitar a fost discutată vineri, în a doua zi a summitului UE desfăşurat la Bruxelles.

„Suntem deschişi la discuţii în ceea ce priveşte Declaraţia comună privind viitorul relaţiilor dintre Marea Britanie şi Uniunea Europeană dacă poziţia Marii Britanii se va schimba, dar Acordul de retragere nu va fi renegociat”, a declarat Donald Tusk.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acord,
deschidere,
uniunea europeana

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.