Donald Trump ameninţă că va retrage SUA din NAFTA dacă Mexicul nu opreşte imigraţia

Postat la 02 aprilie 2018 88 afişări

Preşedintele Donald Trump şi-a reafirmat opoziţia faţă de programul DACA, care protejează de deportare imigranţi aduşi ilegal în Statele Unite când erau minori, şi ameninţă că va retrage Washingtonul din pactul comercial NAFTA dacă Mexicul nu opreşte imigranţii care încearcă să pătrundă în SUA.

Donald Trump ameninţă că va retrage SUA din NAFTA dacă Mexicul nu opreşte imigraţia

Liderul de la Casa Albă a acuzat, duminică, Mexicul "că face prea puţin, dacă nu chiar DELOC [sic!]", să oprească imigranţii din America Latină care încearcă să treacă ilegal frontiera comună pentru a ajunge spre Statele Unite, informează site-ul postului BBC News.

Comentariile preşedintelui american pare să facă referire la un grup de peste 1.000 de imigranţi, majoritatea din Honduras, care călătoresc prin Mexic spre frontiera cu SUA.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.