Donald Trump a discutat opţiuni privind Coreea de Nord cu echipa sa de securitate naţională

Postat la 11 octombrie 2017 80 afişări

Preşedintele american Donald Trump s-a întâlnit cu echipa sa de securitate naţională pentru a discuta opţiuni privind un răspuns la o eventuală agresiune din partea Coreei de Nord şi privind ameninţarea nucleară nord-coreeană, a anunţat marţi Casa Albă, relatează site-ul agenţiei Yonhap.

Donald Trump a discutat opţiuni privind Coreea de Nord cu echipa sa de securitate naţională

Trump a primit o informare din partea secretarului american al Apărării, James Mattis, şi a generalului Joe Dunford, şeful Statului Major al Armatei SUA, potrivit unei declaraţii a purtătorului de cuvânt al Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders.

"Briefingul şi discuţia au vizat o serie de opţiuni pentru a răspunde la orice formă de agresiune nord-coreeană sau, dacă este necesar, pentru a preveni ameninţarea Statelor Unite şi a aliaţilor săi de către Coreea de Nord, cu arme nucleare", se arată în comunicatul Casei Albe.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.