Dominique Strauss-Kahn, plasat în arest preventiv la Lille, într-un dosar de proxenetism

Postat la 21 februarie 2012 50 afişări

Fostul director al Fondului Monetar Internaţional, Dominique Strauss-Kahn, a fost plasat în arest preventiv marţi, la Lille, în dosarul de proxenetism supranumit Carlton, a anunţat Parchetul.

El este acuzat de "complicitate la proxenetism" şi "tăinuirea unui abuz de bunuri sociale" în dosarul Carlton. Strauss-Kahn a sosit cu puţin înainte de ora 09.00 (10.00 ora României) într-o cazarmă a jandarmeriei din Lille, unde fusese convocat. El a fost imediat informat cu privire la plasarea sa în arest preventiv de către anchetatorii poliţiei judiciare din Lille, potrivit sursei citate. Dominique Strauss-Kahn urma să fie interogat pe tema petrecerilor la care ar fi participat, în special la Paris şi Washington, pentru a se stabili dacă femeile care au fost prezente la acestea erau prostituate.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
proxenetism,
dsk,
arest
/actualitate/dominique-strauss-kahn-plasat-in-arest-preventiv-la-lille-intr-un-dosar-de-proxenetism-9262461
9262461
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.