Dolj: Directorul demis al şcolii cu elevi îmbolnăviţi: Nu am sustras nimic

Postat la 04 martie 2020 95 afişări

Dolj: Directorul demis al şcolii cu elevi îmbolnăviţi: Nu am sustras nimic

Directorul demis al şcolii din Dăbuleni, judeţul Dolj, acuzat că a intrat în fostul său birou, sigilat, şi a ieşit de acolo cu acte, spune că nu a luat nimic din birou, în afara deciziei de eliberare din funcţie.

Luminiţa Diaconu spune că a intrat în şcoală doar pentru a-şi ridica decizia de eliberare din funcţie pe care o uitase în birou.

„Sunt numai minciuni. (...) Nu am luat nimic, nu am sustras nimic, toate documentele sunt acolo, le voi preda în faţa unei comisii. Punct. (…) Spre ziuă am intrat să-mi iau decizia, decizia pe care o uitasem în birou şi-mi trebuia azi, la Craiova, pentru avocat. În jur de ora şase am fost, nu ştiu exact. Doamna nu avea autoritate să pună un sigiliu”, a declarat, pentru MEDIAFAX, fostul director al Liceului Teoretic „Constantin Brâncoveanu" din Dăbuleni, Luminiţa Diaconu.

Acesta a adăugat că va da declaraţie la poliţie, însă acum e în concediu medical pentru că nu se simte bine.

Directorul Liceului Teoretic „Constantin Brâncoveanu" din Dăbuleni a fost eliberat din funcţie marţi, în urma deciziei Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj care a ţinut cont de hotărârea dascălilor şi părinţilor elevilor, a declarat pentru MEDIAFAX Alexandru Gîdăr, inspector şcolar general adjunct al IŞJ Dolj.

Potrivit reprezentanţilor şcolii, fostul director a refuzat să predea cheile şi documentele unităţii, astfel că biroul acestuia a fost sigilat.

Adriana Cojocaru, director desemnat să conducă instituţia până la numirea unui nou manager, a declarat, pentru MEDIAFAX, că miercuri dimineaţa sigiliul a fost găsit rupt, iar în urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere s-a stabilit că fostul director a intrat în liceu, puţin înainte de ora 5 dimineaţa, de unde a plecat cu mai multe documente.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
scoala,
director,
dolj,
demitere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.