Doliu uriaş în lumea artistică! Un mare actor tocmai s-a stins din viaţă. Milioane de români îl ştiau de la TV

Postat la 10 iunie 2023 25153 afişări

Doliu uriaş în lumea artistică! Un mare actor tocmai s-a stins din viaţă. Milioane de români îl ştiau de la TV

Mike Batayeh, cunoscut pentru rolul managerului unei spălătorii de rufe transformată în laborator de metamfetamină în Breaking Bad, a murit la vârsta de 52 de ani, a anunţat presa americană.

Familia actorului şi comediantului a declarat pentru TMZ că acesta a murit acasă, în Michigan, în somn, pe 1 iunie, în urma unui atac de cord.

Batayeh nu avea antecedente de probleme cardiace, potrivit familiei, care a descris moartea sa ca fiind foarte bruscă.

"Le va lipsi foarte mult celor care l-au iubit şi celor care s-au bucurat de cariera sa”, a precizat familia sa într-o declaraţie.

Batayeh a apărut în trei episoade din serialul dramatic de succes al AMC, Breaking Bad, în 2011. Serialul a fost difuzat între 2008 şi 2013.

În serial, Batayeh era cunoscut sub numele de Dennis Markowski, managerul spălătoriei industriale Lavandería Brillante - o faimoasă acoperire pentru o operaţiune masivă de laborator de metamfetamină, relatează BBC.

Batayeh a fost, de asemenea, comediant şi actor de voce.

De-a lungul carierei sale, a apărut în mai multe filme, printre care American Dreamz şi Detroit Unleaded, şi în emisiuni de televiziune, printre care The Bernie Mac Show şi CSI: Miami.

De asemenea, a avut un rol de actor vocal în X-Men: Days of Future Past.

"O pierdere devastatoare a unei vieţi uriaşe - Mike Batayeh, ai fost prietenul tuturor", a scris pe Facebook regizorul şi prietenul de la Hollywood Rola Nashef.

"Ai fost superstarul pe care l-am admirat întotdeauna şi unul dintre cei mai amuzanţi oameni pe care i-am cunoscut vreodată", a scris Yorg Kerasiotis, colegul lui Batayeh în Detroit Unleaded, ”Odihneşte-te în pace".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actor,
doliu,
romani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.