Doliu la Hollywood. O mare actrita, indragita de toata lumea, a murit

Autor: Dorin Oancea Postat la 14 octombrie 2020 601 afişări

Actriţa Conchata Ferrell, cunoscută pentru rolul Bertei, menajera din serialul TV „Doi bărbaţi şi jumătate”, dar şi din filme precum „Edward Scissorhands” şi „Erin Brockovich”, a murit, potrivit managerului ei Dan Spilo, citat de CNN.

Doliu la Hollywood. O mare actrita, indragita de toata lumea, a murit

Spilo a declarat pentru CNN că actriţa a încetat din viaţă pe 12 octombrie.

Într-o carieră care a durat cinci decenii în televiziune şi film, Ferrell fost nominalizată de trei ori la Emmy, odată pentru un rol în „L.A. Law” în 1992 şi de două ori pentru rolul din „Doi bărbaţi şi jumătate”.

Ferrell, care avea 77 de ani, a fost, de asemenea, actriţă de teatru, câştigând un premiu Drama Desk în 1974.

Conchata Ferrell a mai jucat în filme precum „Mystic Pizza”, „Mr. Deeds” şi „Krampus”.

Colegii din „Doi bărbaţi şi jumătate” au omagiat-o. Jon Cryer şi-a amintit de Ferrell ca de „un om frumos” într-o declaraţie pe Twitter. "Exteriorul dur al Bertei a fost o invenţie a scenariştilor. Căldura şi vulnerabilitatea lui Chatty au fost atuurile ei reale", a scris el. „Plâng pentru femeia de care îmi va fi dor şi bucuria pe care a adus-o atât de mult”. Charlie Sheen a numit-o „un profesionist desăvârşit” şi „un prieten autentic”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actriţă,
deces,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.