Doliu în lumea sportului: A murit unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti din lume

Autor: Laura Buciu Postat la 15 august 2021 150 afişări

Doliu în lumea sportului: A murit unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti din lume

Legendarul fotbalist german Gerd Muller a decedat, la vârsta de 75 de ani, a anunţat, duminică, Bayern Munchen, echipa unde a activat ca atacant. Muller a fost golgheterul all-time al lui Bayern Munchen, a marcat 566 de goluri în 607 meciuri.

Bayern München a anunţat că Gerd Muller a murit duminică de dimineaţă.

Gerd Muller avea 75 de ani.

„Lumea FC Bayern a încremenit astăzi. Clubul şi toţi fanii săi îl plâng pe campionul Gerd Muller, care a încetat din viaţă duminică dimineaţa, la vârsta de 75 de ani”, scriu cei de la Bayern Munchen, pe reţelele de socializare.

Muller este recunoscut pe scară largă drept unul dintre cei mai mari atacanţi din istorie datorită palmaresului său atât la Bayern, cât şi cu echipa naţională a Germaniei.

Muller a fost golgheterul all-time al lui Bayern Munchen, a marcat 566 de goluri în 607 meciuri.

La echipa naţională, Muller a înscris 68 de goluri în 62 de meciuri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gerd muller,
mort,
fotbal

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.