Doi ziarişti ruşi au fost demişi din cauza unor articole ofensatoare la adresa lui Putin

Postat la 13 decembrie 2011 7 afişări

Redactorul-şef al Kommersant şi preşedintele grupului de presă care deţine publicaţia au fost demişi pentru că au publicat articole ce conţineau cuvinte ofensatoare la adresa prim-ministrului Vladimir Putin, a relatat marţi cotidianul online Gazeta.ru.

"Proprietarul editurii Kommersant, Alişer Usmanov, a anunţat demiterea directorului general al Kommersant-Holding, Andrei Galiev, şi a redactorului-şef al săptămânalului Kommersant-Vlast, Maksim Kovalski", relatează Gazeta.ru care face parte din acelaşi grup de presă. Usmanov, miliardar ruso-uzbek, a motivat această demitere prin "publicarea în ultimele numere ale săptămânalului a unor articole care încălcau etica jurnalistică", conform Gazeta.ru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
ziaristi,
ofensatoare,
putin,
alegeri
/actualitate/doi-ziaristi-rusi-au-fost-demisi-din-cauza-unor-articole-ofensatoare-la-adresa-lui-putin-9055285
9055285
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.