Doi vameşi de pe aeroportul John F. Kennedy s-au simţit rău după ce au deschis un colet suspect. Pachetul, testat pozitiv pentru VX, un gaz neurotoxic

Postat la 12 august 2013 43 afişări

Doi vameşi de pe aeroportul newyorkez John F. Kennedy s-au simţit rău duminică dimineaţa după ce au deschis un colet care ar fi putut conţine un gaz toxic, au anunţat surse din cadrul poliţiei federale (FBI).

Doi vameşi de pe aeroportul John F. Kennedy s-au simţit rău după ce au deschis un colet suspect. Pachetul, testat pozitiv pentru VX, un gaz neurotoxic

 Poliţia federală a declarat pentru AFP că a trimis o echipă să îi examineze atât pe cei doi vameşi, cât şi pachetul, care ar fi putut să conţină "substanţe toxice".

New York Post scria pe site că acest colet a fost testat pozitiv pentru VX (o versiune puternică de gaz sarin), un gaz neurotoxic, dar poliţia a declarat pentru AFP că sunt necesare pentru mai multe zile pentru aflarea rezultatelor testelor.

Postul de televiziune WNBC, care cita un funcţionar din cadrul poliţiei, a precizat că acest colet ar putea proveni din China.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doi-vamesi-de-pe-aeroportul-john-f-kennedy-s-au-simtit-rau-dupa-ce-au-deschis-un-colet-suspect-pachetul-testat-pozitiv-pentru-vx-un-gaz-neurotoxic-11246983
11246983
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.