Doi români din Belgia oferă sprijin familiei medicului erou de la ATI, transferat în străinătate

Autor: Simona Chirciu Postat la 15 noiembrie 2020 530 afişări

Doi români stabiliţi în Belgia au postat un anunţ prin care îţi anunţă intenţia de a sprijini familia medicului ars. Şi alţi români au reacţionat la apel şi au anunţat că vor să asigure mâncare sau transport pentru familia medicului.

Doi români din Belgia oferă sprijin familiei medicului erou de la ATI, transferat în străinătate

Este nevoie de solidaritate în momente dificile, iar românii ştiu bine asta, după momentul Colectiv.

Astfel, mai mulţi români din Belgia s-au mobilizat şi vor să ofere ajutor familiei medicului erou, Cătălin Denciu, care a intrat în foc pentru a-şi salva pacienţii.

Acesta a fost transferat duminică dimineaţa la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia.

„Rog pe cei din Piatra Neamţ care îi cunoaşte familia eroului de la Piatra Neamţ şi care a ales sa înfrunte pericolul punând mai mult preţ pe vieţile semenilor decât pe a lui să îi pună în contact cu mine în cazul în care au nevoie de cazare. Le pot pune un apartament la dispoziţie cu 2 camere, necondiţionat pe toată durata şederii în Belgia. De asemenea, îi pot lua de la Aeroport, ajuta cu traducerea şi pune la dispoziţie o maşină pentru a se putea deplasa. Apartamentul se află la nici 2 km de spitalul unde este internat”, a scris, într-un mesaj pe Facebook, Belmondo Maximilian Balasa şi lăsat toate datele de contact.

Aeronava Tarom care îl transportă pe medicul erou Cătălin Denciu la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia a decolat, duminică dimineaţa, de pe Aeroportul Otopeni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medic,
erou,
transfer

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.