Doi poliţişti dintr-o fostă mare „fabrică de permise” au fost reţinuţi pentru fapte de corupţie

Postat la 30 octombrie 2018 43 afişări

Doi poliţişti din judeţul Argeş au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind bănuiţi că aranjau probele practice pentru obţinerea permisului de conducere, contra unor sume de bani.

Doi poliţişti dintr-o fostă mare „fabrică de permise” au fost reţinuţi pentru fapte de corupţie

Poliţiştii de la DGA au făcut, luni, mai multe percheziţii, inclusiv la sediul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Argeş şi au pus în executare 6 mandate de aducere emise de procuror faţă de 6 suspecţi, pentru infracţiuni de corupţie cu implicarea unor funcţionari publici şi a altor persoane.

Astfel, în perioada anilor 2017 - 2018, din cercetările efectuate, a rezultat faptul că persoanele implicate au săvârşit mai multe infracţiuni în legătură cu promovarea probei de traseu a examenului de obţinere a permisului de conducere auto, cât şi în legătură cu identificările R.A.R. şi înmatricularea unor autovehicule.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politisti,
retineri,
permise,
fabrica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.