Doi medici de la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală, reţinuţi pentru luare de mită

Postat la 09 aprilie 2013 24 afişări

Medicii Gheorghe Ştefan Ozsvath şi Florin Rusu, de la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală, au fost reţinuţi pentru luare de mită, după ce ar fi primit bani pentru a opera trei copii, asupra doctorilor fiind găsiţi peste 6.000 de lei la percheziţia corporală.

Doi medici de la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală, reţinuţi pentru luare de mită

 Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti i-au reţinut marţi pe medicul chirurg Gheorghe Ştefan Ozsvath şi pe medicul anestezist Florin Dumitru Cătălin Rusu pentru luare de mită şi cer Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a acestora pentru 29 de zile.

Medicul Gheorghe Ştefan Ozsvath este acuzat că a primit câte 600 de lei pentru a opera trei copii.

"S-a reţinut că, în zilele de 7 şi 8 aprilie 2013, pentru a efectua intervenţiile chirurgicale asupra pacienţilor minori C.A.M., C.V.G. şi G.L.C., medicul chirurg Ozsvath Gheorghe Ştefan a primit câte 600 de lei pentru fiecare intervenţie chirurgicală. La percheziţia corporală efectuată asupra medicului a fost găsită suma de 3.076 de lei", au precizat procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti într-un comunicat de presă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doi-medici-de-la-spitalul-grigore-alexandrescu-din-capitala-retinuti-pentru-luare-de-mita-10724152
10724152
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.