Doi investitori, interesaţi să preia 30% din Avrig 35 de la lichidatorul averii lui Wasendorf

Postat la 09 iulie 2013 56 afişări

Doi investitori sunt interesaţi să preia 30% din acţiunile dezvoltatorului imobiliar Avrig 35, a anunţat lichidatorul judiciar al averii omului de afaceri american Russell Wasendorf, care execută o pedeapsă cu închisoarea de 50 de ani pentru o fraudă de 215 milioane de dolari.

Doi investitori, interesaţi să preia 30% din Avrig 35 de la lichidatorul averii lui Wasendorf

 Wasendorf deţine o participaţie minoritară de 30% la Avrig 35, două părţi exprimându-şi interesul pentru preluarea acţiunilor, a declarat Michael Eidelman, lichidatorul judiciar care se ocupă de valorificarea activelor omului de afaceri în vederea desbăgubirii clienţilor şi creditorilor fraudaţi.

Avrig 35 se numără printre multitudinea de afaceri finanţate de Wasendorf cu fondurile de 215,5 milioane de dolari sustrase de la clienţii casei de brokeraj deţinută de acesta, Peregrine Financial Group.

Peregrine s-a prăbuşit anul trecut, după o tentativă de sinucidere a lui Wasendorf, care şi-a mărturisit faptele.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doi-investitori-interesati-sa-preia-30-din-avrig-35-de-la-lichidatorul-averii-lui-wasendorf-11111832
11111832
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.