Doi agramaţi: Crin Antonescu şi Elena Băsescu (FOTO)

Postat la 03 septembrie 2012 59 afişări

Dacă vreţi să aflaţi cât de bine ştiu limba română politicienii noştri, uitaţi-vă pe conturile lor de Facebook, Twitter sau Yfrog.

În aceste zile, doi dintre fruntaşii politicii româneşti - liderul PNL Crin Antonescu şi europarlamentara PDL Elena Băsescu - au arătat, dincolo de divergenţele lor politice, că sunt uniţi de aceeaşi cunoaştere aproximativă a gramaticii, fiindcă fac una şi aceeaşi greşeală atunci când sunt sinceri şi spontani în mediul online: nu ştiu cu câţi de "i" se scrie pluralul în româneşte.

Primul a fost Crin Antonescu, sâmbătă (o greşeală ulterior corectată):

A doua a fost Elena Băsescu, luni (o greşeală care apare numai pe contul de Yfrog, ce conţine pozele spre care trimit linkurile de pe contul ei de Twitter):

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doi-agramati-crin-antonescu-si-elena-basescu-foto-10012414
10012414
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.