„Doamna în roz” a Coreei de Nord va fi cea care va anunţa Apocalipsa. Cine este Ri Chun-hee, crainica TV la auzul căreia „duşmanii tremură de frică”

Autor: Cristina ANDREI Postat la 06 septembrie 2017 1246 afişări

Detalii pe Gândul.

„Doamna în roz” a Coreei de Nord va fi cea care va anunţa Apocalipsa. Cine este Ri Chun-hee, crainica TV la auzul căreia „duşmanii tremură de frică”

Ri Chun-hee este una dintre cele mai proeminente figuri ale Televiziunii Centrale nord-coreene, care apare pe ecran de fiecare dată când ţara mai face un pas spre îndeplinirea ambiţiilor sale nucleare, livrând poporului elogii pentru regim, jubilând şi cu o voce spartă şi solemnă, în acelaşi timp. „Testul cu bomba cu hidrogen, proiectată pentru a fi montată pe racheta noastră balistică internaţională, a fost un succes perfect”, a spus Ri weekendul trecut, transmiţând cu o plăcere vizibilă modul în care Coreea de Nord a detonat cea mai puternică armă nucleară de până acum.

Află aici toate detaliile despre „Doamna în roz” a Coreei de Nord va fi cea care va anunţa Apocalipsa. Cine este Ri Chun-hee, crainica TV la auzul căreia „duşmanii tremură de frică”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coreea de nord,
/actualitate/doamna-in-roz-a-coreei-de-nord-va-fi-cea-care-va-anunta-apocalipsa-cine-este-ri-chun-hee-crainica-tv-la-auzul-careia-dusmanii-tremura-de-frica-16718806
16718806
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.