Distribuitorul IT Smart Distribution şi-a bugetat afaceri de 18 mil. euro, plus 125%

Autor: Cristina Roşca Postat la 05 februarie 2013 29 afişări

Distribuitorul de produsele hardware şi software IT Smart Distribution şi-a bugetat pentru acest an afaceri de 18 milioane de euro, de peste două ori mai mari decât în 2012. Compania a fost înfiinţată în primăvara anului trecut, astfel încât a prins doar opt luni de funcţionare, perioadă în care a obţinut afaceri de 8 mil. euro.

Distribuitorul de produsele hardware şi software IT Smart Distribution şi-a bugetat pentru acest an afaceri de 18 milioane de euro, de peste două ori mai mari decât în 2012. Compania a fost înfiinţată în primăvara anului trecut, astfel încât a prins doar opt luni de funcţionare, perioadă în care a obţinut afaceri de 8 mil. euro. "În 2012, IT SMART Distribution a reuşit să îşi îndeplinească toate obiectivele strategice: o reţea naţională de reselleri IT, un portofoliu de furnizori de brand A (...) şi o cifră de afaceri de 8 milioane de euro", a spus Horia Chiţu, director executiv al IT SMART Distribution. Din totatul cifrei de afaceri circa 85% a provenit din vânzarea de produse hardware, în timp ce 15% a provenit din vânzarea de produse software şi licenţe. În perioada mai-decembrie 2012 compania a procesat şi a livrat peste 10.000 de comenzi. IT SMART Distribution fost înfiinţată în aprilie 2012 şi este distribuitor autorizat pentru mai multe branduri, precum APC, Epson, HP, Kyocera şi Toshiba copiatoare. Pentru acest an compania şi-a propus să îşi adauge în portofoliul de furnizori minim cel puţin patru branduri strategice noi.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
distribuitor,
IT Smart Distribution,
afaceri
/actualitate/distribuitorul-it-smart-distribution-si-a-bugetat-afaceri-de-18-mil-euro-plus-125-10543979
10543979
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.