Distanţare în stil danez. Soluţia inedită pentru siguranţa copiilor întorşi la şcoală

Postat la 17 mai 2020 472 afişări

Distanţare în stil danez. Soluţia inedită pentru siguranţa copiilor întorşi la şcoală

3.300 de copii vor putea învăţa în spaţiile publice din Copenhaga. Stadionul Parken, Muzeul Naţional şi Grădina Zoologică sunt pe listă. 100 de spaţii publice vor face parte din program

Danezii sunt cunoscuţi pentru faptul că găsesc mereu soluţii inovatoare. Inclusiv în cazul epidemiei de COVID-19, Danemarca a căutat să ofere cetăţenilor cele mai bune variante posibile pentru a ieşi din impas.

În cazul revenirii copiilor la şcoală, autorităţile s-au coalizat cu elementul privat pentru a coopera în vederea depăşirii crizei. Astfel, danezii au ajuns la o soluţie inovativă pentru a le oferi copiilor un spaţiu sigur care să asigure distanţarea socială. Stadionul principal din Copenhaga, dar şi alte 100 de spaţii publice va fi pus la dispoziţia elevilor care vor putea susţine orele de curs într-un spaţiu sigur.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
publicare,
spatii,
copii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.