DISPUTĂ pe Facebook între un fost consilier prezidenţial şi un ministru/ Motivul: Documentarul despre PSD al postului naţional de radio din Germania

Postat la 02 mai 2019 70 afişări

Fostul consilier prezidenţial Lazăr Comănescu a comentat la postarea pe Facebook a ministrului Comunicaţiilor, Alexandru Petrescu, la documentarul postului naţional german despre PSD, că sugestia acestuia ca Radio România să facă un documentar despre extremismul german este una „de tip sovietic”.

DISPUTĂ pe Facebook între un fost consilier prezidenţial şi un ministru/ Motivul: Documentarul despre PSD al postului naţional de radio din Germania

„Domnule Petrescu, Este dreptul dumneavoastră, desigur, să aveţi şi să exprimaţi, ca simplu cetăţean, propriile opinii, dar lumea ştie că sunteţi în prezent membru al Guvernului român şi ar fi bine să ţineţi seama de acest lucru când vă exprimaţi, fie şi pe Facebook. Replica pe care sugeraţi Radio România să o dea postului Deutschlandfunk, aduce aminte de gluma ante 1989 potrivit căreia, la critici americane , sovieticii replicau «.... voi criticaţi, voi care i-aţi exploatat pe....». Nu cred că asemenea replici ajută, după cum un recent comentariu, tot al dvs, privind extinderea mandatului preşedinţiei române a Consiliului UE pe motiv de rezultat al alegerilor din Finlanda i-a făcut pe mulţi sã ridice din sprâncene”, a scris, miercuri, în comentariile postării pe Facebook a lui Alexandru Petrescu.

Ministrul Comunicaţiilor i-a răspuns lui Lazăr Comănescu că România a devenit "fără doar şi poate, ţinta cea mai confortabilă pentru toţi cei care doresc să-şi crească procentele electorale la nivelul UE".

„Stimate domnule Comănescu, respectuos vă întreb, în calitatea dvs de diplomat al statului roman, când «aţi ridicat ultima dată din sprâncene» la torentul de critici, «sfaturi» venite din partea unor ţări cu statut egal de membru UE, România devenind fără doar şi poate, ţinta cea mai confortabilă pentru toţi cei care doresc să-şi crească procentele electorale la nivelul UE, simulând intransigenţa pentru acţiuni ce sunt practici în ţările lor. Şi în încheiere, revenind la Finlanda, nu-mi amintesc poziţia dvs publică când Iuha Sipila, premierul Finlandei, urmând afirmaţia europarlamentarului de aceeaşi origine, Henna Virkkunen, a declarat public, în noiembrie 2018, că ţara sa are obligaţia să preia preşedinţia Consiliului UE în locul României despre care se credea în mod eronat că nu este pregatită pentru acest mandat, aducându-se un prejudiciu de imagine atât ţării cât şi întregii administraţii româneşti atât de la Bucureşti cât şi de la Bruxelles”, a fost replicat lui Petrescu pe reţeaua de socializare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
documentar,
facebook,
ministru,
post

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.