Disneyland vrea sa distreze Europa de Est

Postat la 16 noiembrie 2009 36 afişări

Parteneriatul dintre compania aeriana romaneasca Blue Air si celebra destinatie turistica Disneyland pune la dispozitia romanilor pachete de vacanta si bilete in parcul de distractii de la Paris chiar pe site-ul www.blueair.com.

"Am studiat cu atentie piata romaneasca si suntem multumiti sa observam ca Blue Air a evoluat intr-un ritm bun in ultimii ani. Pentru ca suntem o companie dinamica, aveam nevoie de un partener care sa tina pasul. Suntem una dintre cele mai cunoscute destinatii pentru distractie din Europa, deci suntem increzatori ca pasagerii romani vor valorifica acest parteneriat la fel ca noi. Vom discuta cu Blue Air despre posibilitatea introducerii unor oferte speciale de calatorie, pentru ca toti clientii nostri sa obtina ceea ce este mai anatajos de la ambele companii", a declarat Jarek Dzwonkowski, responsabil vanzari pentru Europa de Est al Disneyland.

"Parisul este o destinatie populara, asadar parteneriatul cu Disneyland a fost un pas firesc in indeplinirea obiectivului nostru, acela de a oferi cele mai bune experiente clientilor nostri. Oferim zboruri directe inspre Paris de la Bucuresti si Cluj-Napoca, deci clientilor le va fi foarte usor sa ajunga in acest loc minunat", sustine Adrian Ionascu, CEO al Blue Air.

Intr-o prima faza, clientii vor putea accesa ofertele Disneyland Paris direct de pe site-ul Blue Air, urmand ca in saptamanile urmatoare, Blue Air si Disneyland Paris sa introduca oferte speciale care vor include transport, bilete pentru intrarea in parcurile de distractii, dar si pachete de cazare.

Parteneriatul cu Blue Air face parte din seria de intelegeri stabilita de catre Disneyland Paris pentru a-si promova ofertele in Europa de Est.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Disneyland,
Paris,
parteneriat,
romani,
Europa de Est
/actualitate/disneyland-vrea-sa-distreze-europa-de-est-5109681
5109681
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.