Discutiile de la Ministerul de Finante s-au incheiat fara rezultat. Negocierile vor fi reluate joi

Postat la 14 octombrie 2010 14 afişări

Discutiile dintre Gheorghe Ialomitianu si liderii sindicali s-au incheiat miercuri noapte fara rezultat, dupa aproximativ patru ore, ministrul afirmand inca o data, la iesirea din Ministerul de Finante, ca stimulentele trebuie acordate pe criterii de performanta celor care reduc evaziunea fiscala.

"In momentul de fata, Romania este pe ultimul loc in UE la incasari la bugetul statului, respectiv 32%, Bulgaria avand 40%. Trebuie sa avem criterii de eficienta. Aceasta institutie trebuie restructurata, reorganizata, ca sa fie o institutie apreciata de contribuabili", a sustinut ministrul de Finante dupa discutii, care vor continua si joi.

Liderul sindical Vasile Marica a spus ca ministrul le-a precizat ca va discuta joi cu premierul despre aceasta situatie. Marica si-a aratat temerea ca aceasta actiune sa nu fie politizata si sa nu degenereze, in conditiile in care el are semnale din toata tara ca protestele s-ar putea amplifica.

Detalii pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/discutiile-de-la-ministerul-de-finante-s-au-incheiat-fara-rezultat-negocierile-vor-fi-reluate-joi-7475496
7475496
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.