Discotecile, barurile şi cluburile de noapte, controlate de poliţişti

Postat la 17 august 2012 18 afişări

Poliţiştii vor face controale, de vineri până duminică, în zona discotecilor, barurilor şi cluburilor de noapte, pentru prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri şi pentru depistarea persoanelor care practică prostituţia, a anunţat Poliţia Română.

Controalele vor avea loc la discoteci, baruri, cluburi de noapte şi alte localuri de alimentaţie publică, atât din mediul urban cât şi din cel rural.

"Poliţişti din cadrul serviciilor de ordine publică şi investigaţii criminale, împreună cu poliţişti din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, prevenirea furturilor din patrimoniul public şi privat, depistarea persoanelor care practică prostituţia şi proxenetismul, precum şi pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă", se arată într-un comunicat de presă de vineri al Poliţiei Române.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/discotecile-barurile-si-cluburile-de-noapte-controlate-de-politisti-9955307
9955307
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.