Directorul RMGC: Până astăzi, investiţia totală în patrimoniul de la Roşia Montană e de 30 milioane dolari

Postat la 03 octombrie 2013 21 afişări

Directorul general al RMGC, Dragoş Tănase, a afirmat joi că până în prezent compania a investit în patrimoniul de la Roşia Montană 30 milioane de dolari, iar noul acord prevede să mai investească 70 milioane de dolari, arătând că toate obiectivele principale de patrimoniu sunt în afara exploatării.

Directorul RMGC: Până astăzi, investiţia totală în patrimoniul de la Roşia Montană e de 30 milioane dolari

 "Până astăzi, investiţia totală în patrimoniu este de 30 milioane de dolari. Prin noul acord ne propunem să mai investim încă 70 de milioane de dolari doar în Roşia Montană. La Roşia Montană am adus o contribuţie la patrimoniul naţional undeva la 30 milioane de dolari", a spus Tănase, la comisia parlamentară pentru Roşia Montană.

El a arătat că programul de cercetare a patrimoniului de la Roşia Montană a fost cu siguranţă cel mai important program de cercetare al patrimoniului din istoria României finanţat privat, pentru că la Roşia Montană au fost 380 de cercetători care au luat fiecare aspect de patrimoniu din zonă şi l-au analizat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/directorul-rmgc-pana-astazi-investitia-totala-in-patrimoniul-de-la-rosia-montana-e-de-30-milioane-dolari-11446510
11446510
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.