Directorul general al CFR Călători, despre interviul cu somnul: Cu ce am greşit că am spus un adevăr?/ Mă consider nevinovat

Postat la 03 martie 2019 63 afişări

Leon Bărbulescu, directorul general al CFR Călători, a explicat, pentru MEDIAFAX, perspectiva sa în ceea ce priveşte incidentele în care a fost implicat în ultimele două zile.

Directorul general al CFR Călători, despre interviul cu somnul: Cu ce am greşit că am spus un adevăr?/ Mă consider nevinovat

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a declarat, duminică dimineaţa, la Antena 3, că va avea, luni, discuţii cu preşedintele Consiliului de Administraţie (CA) de la CFR Călători pentru schimbarea managementului companiei, după ce directorul general, Leon Bărbulescu, a spus că dormea când a fost întrebat, la Antena 1, despre locomotivele deraiate sâmbătă. „Nu mi-a venit să cred reacţia, dânsul trebuia să vină cu lucruri clarificatoare legate de aceste incidente şi nu să fie trezit din somn. Drept urmare eu sunt convins că trebuie să se odihnească, dar nu pe banii de la CFR Călători”, a afirmat Cuc. Ministrul Transporturilor a mai spus că, în cursul zilei de sâmbătă, s-a comunicat dezastruos cu privire la acele incidente. Mai exact, Bărbulescu a afirmat, într-un interviu telefonic pentru Antena 1 despre locomotivele deraiate în cursul zilei de sâmbătă, că nu s-a întâmplat nimic grav şi că a fost „trezit din somn”.

 

„Afirmaţia domnului ministru nu ştiu cum să o iau. Vom vedea mâine (luni – n.red.). Deocamdată, eu nu am fost sunat, chemat, să am un punct de vedere, să mi se spună ceva. Nu ştiu, vom vedea mâine”, a afirmat, duminică, Leon Bărbulescu, directorul general al CFR Călători, pentru MEDIAFAX.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cfr,
cfr calatori,
director general,
somn

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.