Directorul general adjunct al APIA şi un membru PC, REŢINUŢI pentru corupţie. Procurorii DNA cer arestarea lor

Postat la 14 august 2013 24 afişări

Procurorii DNA i-au reţinut pe directorul general adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), Aurel Pană, şi pe Mugur George Voinea, membru PC şi director al unei firme, şi cer miercuri Tribunalului Bucureşti arestarea lor preventivă pentru fapte de corupţie.

Directorul general adjunct al APIA şi un membru PC, REŢINUŢI pentru corupţie. Procurorii DNA cer arestarea lor

 Potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Aurel Pană, director general adjunct al APIA şi preşedinte al comisiei de evaluare a ofertelor pentru achiziţia de ulei în cadrul programului PEAD 2013, a fost reţinut pentru luare de mită şi trafic de influenţă, iar Mugur George Voinea, director la SC Evalserv Standard SRL, pentru trafic de influenţă şi complicitate la luare de mită.

Cei doi urmează să fie prezentaţi miercuri instanţei Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, a precizat DNA, într-un comunicat de presă.

Mugur George Voinea este membru al Partidului Conservator (PC) Diaspora, responsabil pentru departamentul Relaţia cu reprezentanţele diplomatice, iar Aurel Pană este secretar executiv.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/directorul-general-adjunct-al-apia-si-un-membru-pc-retinuti-pentru-coruptie-procurorii-dna-cer-arestarea-lor-11251930
11251930
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.