Directorul Aeroporturi Bucureşti a fost demis, după uciderea turistei japoneze

Postat la 05 septembrie 2012 26 afişări

Directorul general al Aeroporturi Bucureşti, Cornel Poteraşu, a fost înlocuit vineri de la conducerea companiei, de către ministrul Transporturilor, ca urmare a scandalului privind siguranţa celor care tranzitează aeroportul Otopeni, izbucnic după uciderea unei turiste japoneze.

Interimatul conducerii companiei este asigurat de Cristinel Smadu, până în prezent director în Aeroporturi Bucureşti, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Ministerul Transporturilor.

Aeroporturi Bucureşti administrează aeroporturile Henri Coandă Otopeni şi Aurel Vlaicu Băneasa.

În urmă cu două săptămâni, o japoneză de 20 de ani a fost acostată în aeroportul din Otopeni, urcată într-un taxi şi dusă până la marginea unei păduri din Corbeanca, unde a fost tâlhărită şi ucisă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/directorul-aeroporturi-bucuresti-a-fost-demis-dupa-uciderea-turistei-japoneze-10023273
10023273
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.