Dinel Staicu fata cu justitita romana

Autor: Mihai Mitrica Postat la 30 aprilie 2011 25 afişări

Condamnat definitiv si urmarit european pentru a fi incarcerat, fostul presedinte al SIF Oltenia Dinel Nutu (Staicu) a fost adus in tara in aceasta saptamana, la mai putin de o luna de la fuga sa peste granita.

Conform Mediafax, Dinel Nutu (Staicu) a fost adus sambata dimineata in Bucuresti, fiind incarcerat la Directia Cercetari Penale si va fi prezentat magistratilor de la Judecatoria sectorului 2. El a fost capturat la 19 aprilie in Ungaria, iar la 28 aprilie a fost predat de agentii Interpol autoritatilor romane la punctul de trecere a frontierei de la Bors.

Dinel Staicu, care la inceputul lunii si-a schimbat legal numele in Nutu, are de ispasit sapte ani de inchisoare pentru complicitate la abuz in serviciu si abuz in serviciu contra intereselor publice in dosarul falimentarii fostei Banci Internationale a Religiilor si fugise din tara chiar inainte de pronuntarea sentintei definitive in dosarul sau.

Nutu a fost condamnat in acest dosar alaturi de fostul presedinte al Bancii Internationale a Religiilor, Ion Popescu.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dinel-staicu-fata-cu-justitita-romana-8208704
8208704
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.