Dinel Staicu, eliberat din arest preventiv. Fostul preşedinte SIF Oltenia va fi judecat în libertate

Postat la 07 februarie 2013 24 afişări

Instanţa a decis eliberarea din arest preventiv a fostului preşedinte al Societăţii de Investiţii Financiare Oltenia, Dinel Staicu, judecat pentru fraudarea patrimoniului SC Transgaz SA Mediaş cu peste 11 milioane de euro.

Judecătoria sectorului 2 Bucureşti a dispus, miercuri, înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpatului Nuţu (fost Staicu) Dinel cu măsura obligării de a nu părăsi ţara fără încuviinţarea instanţei de judecată.

"Pe durata măsurii obligării de a nu părăsi ţara inculpatul trebuie să respecte următoarele obligaţii: a) să se prezinte la instanţa de judecată de câte ori este chemat; b) să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea, conform programului stabilit de acesta şi ori de câte ori este chemat; c) să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei; d) să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nici o categorie de arme; e) să nu se apropie de celelalte părţi, de experţii desemnaţi de instanţă sau martorii din cauză şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect", a stabilit instanţa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dinel Staicu,
SIF Oltenia,
libertate
/actualitate/dinel-staicu-eliberat-din-arest-preventiv-fostul-presedinte-sif-oltenia-va-fi-judecat-in-libertate-10549644
10549644
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.