Dinel Staicu, capturat in Ungaria de politisti

Postat la 20 aprilie 2011 10 afişări

Dinel Staicu a fost prins in parcarea unui supermarket din localitatea Macov, Ungaria si nu s-a opus retinerii, fiind dus la Budapesta, unde va fi prezentat instantei pentru confirmarea mandatului european de arestare, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al MAI, Marius Militaru.

Potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), Dinel Staicu a fost prins de ofiterii Serviciului Urmariri de la Politia din Ungaria si nu a opus rezistenta la retinere. Dinel Staicu - care si-a schimbat numele in Dinel Nutu si a plecat din tara cu o zi inainte de a fi condamnat la sapte ani de detentie pentru frauda - va fi prezentat in fata unei instante din Budapesta, pentru confirmara mandatului eureopean de arestare emis pe numele lui, urmand sa se demareze procedura de repatriere. "Autoritatile ungare au confirmat Ambasadei Romaniei la Budapesta retinerea persoanei prezumate a fi cetateanul Dinel Staicu. Intrucat investigatia este in curs, nu putem furniza detalii suplimentare. Ambasada Romaniei va indeplini procedurile necesare in asemenea circumstante", a declarat, marti seara, pentru MEDIAFAX, Doris Mircea, director general de comunicare in Ministerul de Externe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Dinel Staicu,
Ungaria,
arest,
politisti
/actualitate/dinel-staicu-capturat-in-ungaria-de-politisti-8173674
8173674
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.