Dinel Staicu a fost condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul fraudarii BIR

Postat la 05 aprilie 2011 66 afişări

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv, luni, pe Dinel Staicu la sapte ani de inchisoare cu executare in dosarul fraudarii Bancii Internationale a Religiilor (BIR), instanta reducand cu cinci ani pedeapsa primita de acesta la Tribunalul Capitalei.

Instanta Curtii de Apel Bucuresti a redus de la 12 la sapte ani de inchisoare cu executare si pedepasa primita la Tribunalul Bucuresti de fostul presedinte al Bancii Internationale a Religiilor (BIR) Ion Popescu, in dosarul in care este acuzat de o frauda de cinci milioane de euro. De asemenea, Radian Raceala, fost director al Directiei de creditare din BIR, a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare, pedeapsa in cazul acestuia fiind redusa cu un an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
Dinel Staicu,
BIR,
condamnare,
sentinta,
frauda
/actualitate/dinel-staicu-a-fost-condamnat-definitiv-la-sapte-ani-de-inchisoare-in-dosarul-fraudarii-bir-8130610
8130610
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.