Din cauza viscolului, Bulgaria închide drumurile şi frontiera cu România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 20 decembrie 2012 38 afişări

Din cauza ninsorii abundente, a viscolului şi poleiului, până mâine 21.12.2012 la 12:00 este închis traficul pentru vehicule transport marfă din cauza condiţiilor meteo nefavorabile de pe teritoriul Bulgariei, potrivit Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).

Zonele cu restricţii de circulaţie sunt următoarele:

- în zonele Razgrad şi Shumen toate drumurile sunt închise pentru toate tipurile de autovehicule;

- în zonele Veliko Tarnovo, Gabrovo, Stara Zagora, Haskovo, Kardjali, Yambol , Sliven , Targovishte, Dobrich, Silistra, Ruse, Varna şi Burgas s-a instituit restricţie de circulaţie pentru autovehiculele de peste 3.5t;

- în zonele Sliven şi Stara Zagora este interzisă circulaţia autovehiculelor de peste 3.5t pe toate drumurile de clasa I şi de clasa a II-a;

- în zonele Ruse, Targovishte, Dobrich, Silistra, Varna, Burgas, Sliven şi Stara Zagora toate drumurile de clasa a III-a sunt închise pentru toate tipurile de autovehicule.

În plus, Bulgaria a închis frontiera la Ruse. Lanţurile sunt obligatorii pentru toate vehiculele. Numărul de locuri de parcare este limitat în zona Giurgiu. UNTRR atenţionează că zilnic, prin frontiera Giurgiu -Ruse trec peste 1000 autovehicule transport marfa iar numarul de locuri de parcare in zona de frontiera este sub 100 locuri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rutier,
viscol,
bulgaria,
frontiera,
romania,
untrr
/actualitate/din-cauza-viscolului-bulgaria-inchide-drumurile-si-frontiera-cu-romania-10404536
10404536
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.