Din 2011 va fi introdusa declaratia fiscala unica

Postat la 04 noiembrie 2010 16 afişări

Obligativitatea depunerii online a declaratiilor fiscale este un prim pas in procesul de simplificare a procedurilor de declarare, iar din 2011 va fi introdusa declaratia unica, trecandu-se la o modalitate mult mai eficienta de depunere a declaratiilor, anunta Dan Lazar, consilier al premierului Boc.

"Obligativitatea depunerii online a declaratiilor fiscale, implementata de ANAF, reprezinta un prim pas in procesul de simplificare a procedurilor de declarare. Incepand cu anul 2011, vom introduce declaratia unica, trecandu-se la o modalitate mult mai eficienta de depunere a declaratiilor. Contribuabilii vor depune de la distanta, printr-un singur formular, declaratiile fiscale si declaratiile nominale ale angajatilor privind contributiile sociale si cele de venit", a declarat, joi, consilierul premierului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
declaratii fiscale,
Dan Lazar
/actualitate/din-2011-va-fi-introdusa-declaratia-fiscala-unica-7691473
7691473
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.