Dilma Rousseff a întrerupt o dezbatere electorală televizată după o criză hipotensivă

Autor: Iuliana Enache Postat la 17 octombrie 2014 26 afişări

Preşedintele Braziliei, Dilma Rousseff, care candidează pentru un al doilea mandat, a suferit joi o scădere a tensiunii arteriale în timpul unui interviu, după o dezbatere cu rivalul său în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, din 26 octombrie.

Candidata Partidului Muncitorilor (PT, stânga) s-a întrerupt de două ori, apoi a cerut ca interviul, transmis în direct de televiziune, să fie întrerupt un moment.

"Mă simt rău, îmi scade tensiunea", i-a spus ea jurnalistei care o intervieva şi care a ajutat-o să se aşeze, după care i-a oferit un pahar cu apă.

"Am avut o scădere de tensiune. Cred că o dezbatere cere mult de la noi", a explicat ea ulterior, prezentând scuze telespectatorilor.

Rousseff a participat joi seara la a doua dintre cele patru dezbateri televizate prevăzute cu adversarul său de centru dreapta, Aecio Neves.

Dilma Rousseff a câştigat destul de clar primul tur din 5 octombrie, cu 41,59 la sută din voturi, în timp ce Neves, candidatul Partidului Social-Democra Brazilian (PSDB), nu a obţinut decât 33,55 la sută.

Cel de-al doilea tur se anunţă extrem de disputat, în pofida diferenţei din primul tur, ecologista Marina Silva, clasată pe locul al treilea, sprijinindu-l pe candidatul social-democrat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BRAZILIA,
ALEGERI,
ROUSSEFF
/actualitate/dilma-rousseff-a-intrerupt-o-dezbatere-electorala-televizata-dupa-o-criza-hipotensiva-13404530
13404530
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.