DIICOT: Traian Berbeceanu, trimis în judecată pentru că ar fi luat mită o maşină de 20.000 de euro

Postat la 16 iulie 2014 57 afişări

Fostul şef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost trimis în judecată, miercuri, de DIICOT, fiind acuzat că a luat mită o maşină în valoare de 20.000 de euro, de la două persoane cercetate, pentru a le da informaţii din dosare sau despre percheziţii făcute la aceştia.

DIICOT: Traian Berbeceanu, trimis în judecată pentru că ar fi luat mită o maşină de 20.000 de euro

 Berbeceanu mai este acuzat de sprijinire a unui grup infracţional organizat, fals în declaraţii, spălare a banilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi complicitate la infracţiunea de delapidare, toate în concurs real de infracţiuni, cu aplicarea legii penale mai favorabile.

Potrivit DIICOT, în 2011, în calitate de ofiţer de poliţie judiciară cu gradul profesional de comisar şef şi având funcţia de şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Iulia, pe fondul sprijinirii grupului infracţional organizat din care făceau parte Gheorghe Rusu, Dorin Eugen Ioan Cupeţiu şi alte persoane, a primit un autoturism marca Volkswagen Passat. Maşina, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, a fost primită de la soţii Gheorghe şi Anca Rusu, iar Berbeceanu urma să le furnizeze celor doi date şi informaţii privitoare la cercetarea acestora, a firmei SC Uranus Junior 2003 SRL, a altor persoane din aceeaşi grupare criminală în cauze penale sau în legătură cu dispunerea efectuării unor percheziţii domiciliare ori a altor măsuri procesuale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/diicot-traian-berbeceanu-trimis-in-judecata-pentru-ca-ar-fi-luat-mita-o-masina-de-20-000-de-euro-12938118
12938118
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.