Dichiseanu, despre Nicolaescu: Simţea arta ca nimeni altul

Postat la 03 ianuarie 2013 6 afişări

Actorul Ion Dichiseanu a declarat pentru MEDIAFAX că l-a şocat puternic vestea decesului lui Sergiu Nicolaescu, precizând că au fost prieteni înainte ca acesta din urmă să îşi înceapă cariera cinematografică.

"Am fost prieteni, l-am cunoscut înainte de a îmbrăca haina de regizor şi scenarist. Ne-am apropiat aşa ca oameni care gândesc pe aceeaşi lungime de undă. Simţea arta ca nimeni altul. Nici nu-mi găsesc cuvintele. M-a şocat puternic vestea că a murit", a spus Ion Dichiseanu. El a precizat că l-a vizitat la spital pe Sergiu Nicolaescu. "Nu se simţea bine, însă am reuşit să vorbim puţin", a mai spus Dichiseanu.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dichiseanu,
nicolaescu,
arta,
deces
/actualitate/dichiseanu-despre-nicolaescu-simtea-arta-ca-nimeni-altul-10424636
10424636
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.