Diana Şoşoacă vorbeşte despre motivul pentru care a fost dată afară din AUR. Incidentul din Senat care a precedat excluderea

Postat la 11 februarie 2021 132 afişări

Diana Şoşoacă vorbeşte despre motivul pentru care a fost dată afară din AUR. Incidentul din Senat care a precedat excluderea

Senatoarea Diana Şoşoacă a reacţionat miercuri seară faţă de înlăturarea sa din AUR în stilul său caracteristic, într-o discuţie pe Facebook cu Adriana Bahmuţeanu.

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a decis, miercuri, în şedinţa Biroului Naţional de Conducere al Partidului retragerea sprijinului politic acordat senatorului Diana Şoşoacă-Ivanovici.

Şoşoacă a afirmat că prin decizia de exludere a sa, liderul AUR Sorin Lavric şi-a demonstrat misoginismul şi l-a acuzat că în Parlament s-a repezit la ea şi a vrut să o lovească, „dar s-a oprit la timp”.

„Eu nu am probleme cu el (Sorin Lavric) pentru că sunt femeia-bărbat bine”, a spus Şoşoacă în râsete, după care a relatat că marţi acesta - un misogin declarat - a vrut să o lovească.

„Dar s-a oprit la timp pentru că i-am zis cine esţi tu să îndrăzneşti să faci aşa ceva. Cum îţi permiţi? Cum îţi permiţi tu să faci criminali guvernul, politicienii, dar sunt altceva? zic. Dar ce, eu şi George am zis altceva în campanie? Dar campania electorală s-a terminat! a zis el. A, deci în campanie am minţit, iar acum venim în Parlament să ne facem interesele obscure exact ca celelalte partide?!”, a relatat senatoarea, indignată de discuţia avută cu colegul său de partid.

Incidentul din interiorul grupului AUR ar fi pornit de la faptul că Diana Şoşoacă a vorbit peste timpul limită acordat partidului în Parlament , motiv pentru care i s-a şi întrerupt microfonul.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aur,
incident,
concediere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.