Diana Şoşoacă reacţionează după scandalul cu Mihai Gâdea! Ce îi transmite senatoarea AUR prezentatorului TV

Postat la 28 ianuarie 2021 1910 afişări

Diana Şoşoacă reacţionează după scandalul cu Mihai Gâdea! Ce îi transmite senatoarea AUR prezentatorului TV

Diana Şoşoacă, în vârstă de 45 de ani, a reacţionat printr-o postare pe Facebook la scandalul pe care l-a avut în platoul Antena 3, când a avut un schimb tăios de replici cu prezentatorul emisiunii „Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea.

Senatoarea AUR a transmis într-o postare pe Facebook că „să mă ameninţi că-mi tai microfonul este o încălcare flagrantă a dispoziţiilor constituţionale”.

Şoşoacă: „Este o încălcare flagrantă a dispoziţiilor constituţionale”

„Mulţumesc pentru adevăr. Eu am plecat fără să îi anunţ. Libertatea de exprimare este garantată. Să mă ameninţi că îmi tai microfonul doar că postul nu îţi permite să spun partea de adevăr care nu îţi convine este o încălcare flagrantă a dispoziţiilor constituţionale”, a scris senatoarea AUR pe Facebook.

Scandal în studioul Antena 3! Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a plecat din emisiune, după un dialog încins cu Mihai Gâdea

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a plecat din emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3, luni seară, după un dialog încins cu realizatorul Mihai Gâdea. Scandalul a plecat de la faptul că jurnalistul i-a atras atenţia invitatei sale că nu este politicos să întrerupă alţi interlocutori. „Este o lipsă de politeţe”, a fost concluzia acestuia.

Totul a început în momentul în care senatoarea AUR, Diana Şoşoacă l-a întrebat pe jurnalistul Mirel Curea, cu care a mai avut contre în trecut pe tema vaccinării, cine îşi asumă răspunderea în cazul apariţiei efectelor adverse după vaccinarea anti-COVID.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aur,
prezentator,
scandal

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.