Dezvăluiri ŞOCANTE despre unul dintre cei mai controversaţi miliardari români! E la închisoare pentru mulţi ani, iar cineva şi-a făcut curaj să scoată la iveală fapte reprobabile: "Oamenii trebuie să ştie!"

Postat la 29 mai 2018 359 afişări

Unul dintre cei mai titraţi centrali români din ultimii ani, Cristi Balaj, a dezvăluit în direct că pe vremuri, Marian Iancu le cerea jucătorilor de la Poli Timişoara să piardă în meciurile directe cu Dinamo. În prezent preşedinte al AJF Maramureş, Balaj a rememorat un episod din 2007, în care Dan Alexa l-a înjurat din debutul partidei.

Dezvăluiri ŞOCANTE despre unul dintre cei mai controversaţi miliardari români! E la închisoare pentru mulţi ani, iar cineva şi-a făcut curaj să scoată la iveală fapte reprobabile: "Oamenii trebuie să ştie!"

”Ajungeam la stadion, m-am plictisit cât am arbitrat meciurile dintre Timişoara şi Dinamo. Parcă era un făcut. Cu Iancu, când era la Timişoara, care a cum e la puşcărie. Şi ce regii făcea... suporterii Timişoarei trebuie să ştie asta şi vorbesc în cunoştinţă de cauză. În marea majoritate a meciurilor exista o înţelegere între Iancu şi cei care erau atunci la Dinamo. Şi vorbesc în cunoştinţă de cauză. Înţelegeri în a pierde Timişoara. Cu mese organizate înaintea jocurilor...Îmi aduc aminte de acel meci în care căuta să bage juniorii. Sau ca să piardă, căuta modalitatea. Totul a culminat spunând că are cineva cu noi, este împotriva noastră, singur împotriva tuturor, în semn de protest voi băga juniorii cu Dinamo”, a spus Cristi Balaj, pentru Telekom Sport.

Fostul arbitru a rememorat şi episodul care l-a avut în prim-plan pe Dan Alexa în 2007, la o remiză între Poli Timişoara şi Dinamo: "S-a terminat 1-1. Eu am arbitrat meciul acela. Cu Alexa care, a fost singurul care a meritat cartonaşul roşu şi nu i l-am dat. În minutul 5, a venit şi a folosit cuvinte injurioase. M-au huiduit toţi spectatorii, pentru că atmosfera era făcută de Iancu. Nemulţumit de anumite decizii, a atacat la TAS şi bineînţeles că a pierdut. Alexa folosit cuvinte injurioase şi voiam să-i dau cartonaş roşu.

Şi mi-am dat seama atunci că el căuta cartonaşul roşu... Am avut discuţii cu el, l-am chemat la mine, au venit şi coechipierii lui mai tineri şi i-am zis că va sta în teren să se facă de ruşine. După ani de zile, m-am întâlnit cu Alex şi mi-a zis că era surescitat de atmosfera meciului şi voia să o bată pe Dinamo. Şi îl cred. Din fericire, s-a terminat 1-1 şi m-am bucurat, pentru că nici copiii ăia, nici spectatorii nu aveau nicio vină”

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.