Nuclearelectrica va distribui un dividend pe 2017 de 0,90 lei/acţiune

Postat la 29 mai 2018 77 afişări

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor (AGA) Societăţii Naţionale Nuclearelectrica a decis, în şedinţa de vineri, 25 aprilie, distribuirea unui dividend de 0,90 lei/acţiune aferent exerciţiului financiar 2017, se arată într-un comunicat transmis de companie către Bursa de Valori Bucureşti.

Nuclearelectrica va distribui un dividend pe 2017 de 0,90 lei/acţiune

În urma dezbaterilor, AGA a decis că va distribui un dividend brut de 0,90 lei per actiune, având data planificată pentru plată 28 iunie „către acţionarii înscrişi în Registrul Acţionarilor ţinut de către Depozitarul Central SA la data de inregistrare 8 iunie 2018”.

„Societatea Naţională Nuclearelectrica SA informează acţionarii că în baza Hotărârii nr. 5 a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor din data de 25 aprilie 2018, SNN va efectua plata dividendelor aferente exerciţiului financiar 2017, prin intermediul Depozitarului Central SA şi al BRD-Groupe Société Générale (BRD), agentul de plată selectat”, precizează documentul.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.