Dezvăluire CUTREMURĂTOARE despre una dintre cele mai misterioase dispariţii din istorie

Postat la 27 iulie 2018 300 afişări

Zeci de oameni din întreaga lume au auzit-o pe pioniera în aviaţie, Amelia Earhart, şi pe navigatorul acesteia, Fred Noonan, cerând ajutor printr-o staţie radio, după ce avionul în care se aflau s-a prăbuşit în Oceanul Pacific, portivit cercetătorilor.

Dezvăluire CUTREMURĂTOARE despre una dintre cele mai misterioase dispariţii din istorie

The International Group for Historic Aircraft Recovery (TIGHAR) a transmis faptul că Earhart şi Noonan au reuşit să folosească staţia radio a avionului Lockheed Electra pe care îl pilotau.

Aceştia au cerut ajutor în ultimele zile pe care le-au petrecut pe insula Gardner, cunoscută şi sub denumirea de Nikumaroro, potrivit Fox News şi The Washington Post.

Femeia poate fi auzită în timp ce spune, conform raportului celor de la TIGHAR, „trebuie să plecăm de aici” şi „nu putem sta aici pentru mult timp”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.