Dezastru pe şosea! Cel puţin 48 de persoane au murit într-un grav accident rutier. Primele reacţii oficiale

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 01 iulie 2023 52 afişări

Dezastru pe şosea! Cel puţin 48 de persoane au murit într-un grav accident rutier. Primele reacţii oficiale

Cel puţin 45 de persoane au fost ucise vineri, după ce un camion a lovit mai multe vehicule şi comercianţi din vestul Kenyei, relatează abcnews.go.com. Un camion a pierdut controlul şi a lovit mai multe maşini, înainte de a lovi  pasagerii şi pietonii dintr-o staţie de autobuz.

Accidentul a avut loc vineri seara, într-un loc cunoscut pentru accidente, în apropierea oraşului Londiani din Valea Riftului, care se află la aproximativ 200 de kilometri (125 de mile) nord-vest de Nairobi.

Poliţiştii au numărat 45 de cadavre, dar se crede că sunt mai multe, a declarat comandantul poliţiei din Valea Riftului, Tom Odera, pentru Associated Press. Autorităţile au raportat cel puţin 30 de răniţi.

„Acum este întuneric şi locul plouă, aşa că ne vom lua ceva timp până vom confirma numărul final de victime”, a spus Odera.

Camionul, au declarat martori pentru presa locală, a virat de pe autostrada principală şi a lovit mai multe vehicule, înainte de a lovi pietonii şi comercianţii dintr-o staţie de autobuz.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
kenya,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.